Publikováno

O nás

Jednotka Green Brain byla založena 22.11.1993 partičkou stejně smýšlejících a militantně založených kamarádů. V průběhu prvních let působení, kdy prošla přirozeným vývojem, se rozrostla v partu lidí, která se až na drobné změny drží dodnes. Adrenalin, pobyt v přírodě, sranda – tyto věci držely a drží jednotku pohromadě již více jak 20 let.

V dobách, kdy slovo rodina bylo používáno jen velmi zřídka a navíc v budoucím čase, jsme podnikali aktivity, které již v té době byly i pro naše vrstevníky často nepochopitelné. Mezi oblíbené činnosti patřily: Vandry po celé ČR i mimo, horolezectví, slaňování (skály, budovy, mosty), pravidelné výcvikové soustředění zakončené seskokem, přechody vojenských prostorů, kurzy přežití, účast na bojových hrách, střelba a od roku 1996 i paintball.

Nyní, kdy většina členské základny má „nějaké ty následky genové distribuce“, se naše aktivity zúžily na občasné (většinou zimní) vandry, cvičnou střelbu a paintball.

Ovšem potřebnou záplatou na adrenalinový nedostatek jsou nám akce spojené s pobytem v přírodě pořádané pro naše ratolesti, které již od druhého roku života znají kouzlo spacáku a celty …

green-brain-m_594x420